Thursday, 7 November 2013

Jujur Najwa Rindu .

  Assalamualaikum . Selamat petang , rindunya nak berblogging kembali , ye lah banyak sangat akaun laman sosial sekarang ni .kehkeh . In shaa Allah, Najwa akan cuba merajinkan diri ni hah nak hupdate blog ni .uhui . Mudah mudahan lah ye , takut jugak masa diluangkan untuk duniya je ,ukhrawi tak terjaga . Allahu, mintak jauh-jauh ,syuhhh .

Tak lama lagi nak start praktikal kali kedua, takut sangat nak face dunia pekerjaan nanti . Even dah pernah LI before ni, perasaan cuak , gabra lengkap habaq hang dalam jiwa raga ni tahu .Mudah mudahan dapat lah Najwa istiqamah dalam mengejar ibadah walaupun bekerja , Ya Allah permudahkan lah urusan hambaMu ini . Mohon Doa .xoxo